Gepost op

Kjell Denhaerinck – Organisator

Sinds jongs af aan is Kjell Denhaerinck (22 jaar ondertussen) gefascineerd door auto’s. Opgegroeid tussen de wagens van zijn vader en gebeten door de automobielhobby besloot hij om een eigen oldtimer-event te organiseren. Een prachtige rondrit door zowel Vlaanderen als Wallonië met start en aankomst te Ronse. “Alle deelnemende wagens zijn ouder dan mezelf en het is net dat wat ik leuk vind… Het geeft een ongelooflijk leuk gevoel om met een oldtimer de baan op te gaan”, aldus de woorden van organisator Kjell Denhaerinck.

De 1ste editie van de 9600 Klassiek Toer bleek al snel een succes te zijn met maar liefst 84 ingeschreven wagens. “Ik hoopte op een 40-tal wagens, maar dat aantal bleek zich al snel te verdubbelen…” vertelt Kjell.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *